vinter








För första gången på väldigt länge är det vinter på riktigt. Det tycker vi om! Eller snön tycker vi om, men vi hade klarat oss med några färre minusgrader. Ganska mycket av snön har försvunnit. Tyra hade lite svårt att ta sig fram med sina korta ben när det var som mest snö, men det verkade inte göra henne något :)




Det var meningen att vi skulle fly undan nyår lite som vi brukar. Meningen var att vi skulle till Lindö och bo i en liten stuga några nätter. Men det var lite för kallt. De två nätterna vi skulle spendera i stugan slutade med tio timmar sammanlagt. Det var alldeles för kallt! efter både eldande, matlagning och element på max var temperaturen uppe i 14 grader mitt inne i rummet. I köket var det nio grader.
Det verkade inte göra hundarna något. Ju kallare det var inne, desto mer var vi ute och sprang för att hålla värmen. Inne i stugan låg Siri mest i en fåtölj framför brasan med filtar. Kylan verkade inte störa henne jättemycket,  men det var nog skönt att komma hem i värmen på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Klara

Härliga bilder!

Ruggigt med kall stuga, det brukar annars bli fort alldeles för varmt när man eldar igång...



Mossa skulle verkligen vilja träffa sin syster för en springtur. Kanske kan vi ordna det någon dag.

2010-01-13 @ 17:32:44
URL: http://balzacfamousblue.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0